Overlijdensbericht

Lieve mensen,

We hebben een droevig bericht te delen met jullie. Vorige week overleed heel plotseling onze lieve collega Theo. Als team moesten we dat echt even laten bezinken en het is nog steeds heel onwerkelijk. Wat hadden we hem graag nog langer in de buurt gehad, en wat gunden we hem graag nog meer mooie jaren..

Sinds een kleine twee jaar werkte Theo bij ons in de keuken en in die tijd werd hij een zeer gewaardeerd en geliefd teamlid. Altijd een van de eerste om aan te bieden in te springen als er onverwacht iemand ziek werd of uitviel. Hij was onze ‘chef soep’, maar altijd enthousiast om nieuwe gerechten uit te proberen. In zijn zwarte koksbuis sneed hij met zorg alle groenten fijn. We hebben met hem mee genoten van het ‘broodje bal’ dat in de laatste week voor zijn overlijden onze weekaanbieding was.

We hebben genoten van Theo’s gezelschap en zijn grappen. We zullen hem enorm missen, maar we zijn blij dat hij de afgelopen tijd bij ons team, onze ‘familie’, is gekomen. Er is in Waterkracht een mooie plekje gemaakt waar we een kaars voor Theo branden en waar iedereen een herinnering kan achterlaten. Laat gerust ook iets achter als je wilt.

Komende dinsdagmiddag 22 oktober nemen we afscheid van Theo. Waterkracht is dan gesloten tussen 12:30 en 15:00u.

Lieve Theo, we missen je nu al.. Rust zacht..

Geef een reactie