Contact

Waterkracht
Ruys de Beerenbrouckstraat 106
7204 MN Zutphen

Telefoon: 0657 938693 (Dorine Ruter) of 0610 840988 (Patricia)
Email: post@wijkcentrumwaterkracht.nl

NB. We worden op dit moment heel veel gebeld voor rijbewijskeuringen. Wilt u hiervoor een afspraak maken, een wijziging doorgeven of een vraag stellen, dan kunt u bellen met het landelijke telefoonnummer van Regelzorg: 088-2323300. Als u met iemand van ons team belt, zullen we u ook naar dit nummer doorverwijzen.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto en gebruik je je navigatie? Dan beland je waarschijnlijk in een van de straten achter het wijkcentrum. Vraag mensen maar naar het plein van de Jumbo en de Action en ze helpen je zo de goeie kant op. Waterkracht zit op de kopse kant van het plein. Gratis parkeren voor de deur.

Openingstijden wijkcentrum

Door de verscherpte maatregelen ivm covid 19 is Waterkracht momenteel geheel gesloten. Op de startpagina van onze website vindt u de actuele informatie over onze huidige openingstijden en aanbod.

We zijn normaal gesproken open van maandag tot en met vrijdag van 9:00u tot 17:00u. Zaalverhuur is daarnaast in overleg ook mogelijk in de avonden of in het weekend tegen aangepast tarief.

Voor lunch kun je terecht vanaf 12:00u en zolang de voorraad strekt. Een dagje of eerder vooraf reserveren mag ook! Dan houden we rekening met je komst. Neem dan contact met ons op.