Eten & Drinken

Vanaf maandag 14 juni is Waterkracht weer alle doordeweekse dagen geopend van 9-17:00u. Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht tot u aan tafel zit, en houdt u 1,5m afstand van elkaar. In verband met de Covid-19 maatregelen is nog niet meteen alles mogelijk zoals voorheen. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

  • Voor koffie, taart of een eenvoudige lunch kun je alle doordeweekse dagen bij ons terecht tussen 9 en 17:00u. We werken met een enthousiast team vrijwilligers die graag wat lekkers voor je maken. Of dat nou een goeie koffie is of een verse muntthee. Een huisgemaakte muffin of een lekker stuk taart. Of natuurlijk een soep van de dag, een uitsmijter of tosti, of een van onze specials van de week.
  • Elke laatste vrijdag van de maand van 17:00-19:00u organiseren we ‘Samen Eten’. [Deze activiteit vindt momenteel niet plaats ivm de geldende covid-19 maatregelen.]
  • Wilt u voor een speciale gelegenheid een diner boeken, een bijeenkomst met huisgemaakt zoetwaar, of een borrel met hartige hapjes, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Heeft u zelf een leuke of educatieve activiteit waarvoor u gebruik wilt maken van onze keuken, dan gaan we graag in gesprek! Zowel de keuken als het restaurant kunnen worden verhuurd.

Meer informatie?

Neem Contact met ons op.