weekmenu 21-24 mei

We hebben weer een nieuw weekmenu! Het team is alvast lekker aan de slag geweest. Deze week serveren we:

  • Gefrituurde asperge, met ei en een kaassaus
  • Salade met zoete aardappel, makreel en een mosterd dressing
  • Huisgemaakte macarons met fruit

Reserveren kan via het menu hierboven: Eetlokaal > Reserveer een tafel.

Zoals elke week, serveren we dit menu van dinsdag tot en met vrijdag, 3 gangen voor 9 euro. Kun jij meer missen? Doneer gerust een ‘uitgesteld menu’ voor een ander. Heb je geen idee hoe je de komende dagen moet rondkomen en rammelt je maag? Kom maar gratis eten. Een ander heeft al voor je betaald.

weekmenu 7-10 mei

Vitamine ‘zon’ laat nog wat te wensen over deze week, dus wij stoppen voor de vitamine wat extra verse groenten in het menu.

We beginnen met gesneden rundvlees op sla met geschraapte kaas en balsamico. Dan een rijke salade met verse groenten op zijn Italiaans. We sluiten dit feestje af met chocoladetaart met marshmallows. Zoals altijd alles uit eigen keuken.

weekmenu 16-19 april

Nieuw weekmenu voor de komende week!

  • Oosterse soep met asperge
  • Rundvlees of tofu curry met rijst en verse groenten
  • Fruitsalade met meloen ijs

Drie gangen voor €9. Lukt dat niet, maar zit je echt in de knel met de boodschappen geld, kom gewoon eten. Een ander doneerde een ‘uitgesteld menu’ zodat jij gratis kan aanschuiven. Vind je dat spannend? Geen zorgen maken! Weet dat je niet de enige bent. Ons team snapt t best.

weekmenu 9-12 april

Elke week dinsdag tot en met vrijdag kun je terecht bij ons eetlokaal voor een drie gangen weekmenu. Een avondje lekker met ega, kids, vrienden of collega’s uit eten voor maar €9 euro, daar doe je niet alleen jezelf maar ook onze vrijwilligers een groot plezier mee. Die koken namelijk het liefst voor een lekker volle toko. Gaan we je weer zien deze week? 

Nieuw weekmenu van dinsdag 9 tm vrijdag 12 april:

  • Voorgerecht: Raapsteelstamp gado-gado stijl met aardappels van boerderij de Nieuwenburgt.
  • Hoofdgerecht: Groentenkoekjes & vis / vega koekjes met huisgemaakte remouladesaus 
  • Nagerecht: Peren tompouce