Ruilmarkt en opening Zadenbieb | 9 okt

Op woensdag 9 oktober tussen 14 en 16:00u wordt in Wijkcentrum Waterkracht weer een ‘groene middag’ gehouden. Deze groene middag is het vervolg op de plantenruilmarkt die dit voorjaar bij Waterkracht werd georganiseerd. Je kunt er plantenzaden aanbieden en ruilen en kennismaken met anderen die hier ook enthousiast van worden. 

Iedereen is welkom. Of je nou je eigen ervaring met anderen wilt delen of juist iets nieuws wil leren over tuinieren, planten en zaden. Samen leren we hoe je het beste zaden kunt bewaren en wanneer je ze kunt zaaien. Je kunt aanschuiven bij het stekken van kamerplanten. Ook kun je gratis tuinadvies krijgen van hovenier en tuinontwerper Saskia Bender. Neem dan een paar foto’s van je tuin mee. En heb je groene ideeën voor volgend jaar? Die horen we 9 oktober ook heel graag. Hoe groener we Zutphen samen kunnen maken, hoe beter!

Bereid je alvast voor op een inspirerende vruchtbare middag. Hoe? Spring de tuin in, of de wijk, om zaden te verzamelen. Uitgebloeide takjes vol zaden mogen ook. Houd ze droog en neem ze 9 oktober mee. Dan vullen we samen de Zadenbieb. Om 16.00uur wordt de Zadenbieb feestelijk geopend in samenwerking met BIJ de Bieb. 

Natuurlijk zorgen we voor koffie, thee, limonade en lekkers! Kom je ook? 

Waar: Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106, Zutphen
Wanneer: woensdagmiddag 9 oktober 2024, tussen 14 en 16:00u.

Vragen? Aanmelden? Mail naar post@wijkcentrumwaterkracht.nl 
Dan weten we hoeveel kopjes en stoelen we klaar moeten zetten!

Geef een reactie