Zaalverhuur

Wil je een workshop organiseren of een bijeenkomst met wijkbewoners? Zoek je een plek voor een gespreksgroep of een vergaderingruimte? In Wijkcentrum Waterkracht hebben we meerdere ruimtes waar we je graag ontvangen. Wil je ook catering bij je bijeenkomst, dan verzorgt ons team dit natuurlijk graag voor je. Van koffie met taart bij ontvangst tot hapjes en drankjes na afloop. Van lunchbuffet tot drie gangen diner.

Beschikbaarheid zalen

In principe kun je terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. In overleg is ook verhuur op andere dagen en tijden mogelijk.

Kosten zaalruimte

Voor de verschillende ruimtes hanteren we de onderstaande tarieven. Speciaal voor bewoners en vrijwilligersorganisaties hanteren we een ‘bewonerstarief’.

Buiten bovengenoemde openingstijden hanteren we een extra uurtarief van 55 euro voor de reguliere zaalverhuur. Voor bewoners en vrijwilligersorganisaties geldt dit tarief doordeweeks niet, maar wel in de weekenden.

Voor extra catering bij je bijeenkomst (zoet of hartig, hapjes of een heel buffet) horen we graag wat je wensen zijn of wat je budget is, dan stellen we een offerte op maat voor je op.

RuimteCapaciteitBewonerstariefRegulier tarief
Hein Leenen zaal€75 per dagdeel€175 per dagdeel
– theateropstelling (alleen stoelen)100p
– carré (vierkantje met tafels)40p
– U vorm (met tafels)30p
– feest (tafels en stoelen)60p
IJsselzaal€60 per dagdeel€125 per dagdeel
– theateropstelling (alleen stoelen)24p
– carré (vierkantje met tafels)20p
– U vorm (met tafels)15p
Berkelzaal€60 per dagdeel€125 per dagdeel
– theateropstelling (alleen stoelen)20p
– carré (vierkantje met tafels14p
– U vorm (met tafels)8p
Keuken*nvt€75 per dagdeel€175 per dagdeel
Spreekkamer6p€7,50 per uur €15,00 euro per uur

* De keuken wordt door ons team gebruikt tijdens onze openingstijden, maar is in overleg ook te huur.

Kosten overige faciliteiten

  • Gebruik flip-over € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik microfoon € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik beamer en scherm € 25 per dagdeel
  • Gebruik scherm (met eigen beamer) € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik beeldscherm IJsselzaal/Berkelzaal € 7,50 per dagdeel

Flexwerken

Ben je ZZPer of flexwerker? We bieden sinds enige tijd betaalde flexwerkplekken in ons pand aan. Je kunt hiervoor een 10-rittenkaart aanschaffen voor tien dagdelen, of voor een langere periode een vaste dag of dagdeel reserveren. Je ontvang van ons een factuur of (als je ter plekke je rittenkaart afrekent) een betaalbewijs voor je boekhouding. Een keertje uitproberen of proef mag. Mail ons voor de mogelijkheden of meer informatie. Prijzen voor het flexwerken:

Per dagdeel € 15
Per hele dag € 27,50
10-rittenkaart € 275 plus 1 dag gratis
Wekelijks een vaste dag, per maand € 102,50

Voel je ook gewoon vrij om in het restaurant te komen werken of je zakelijke afspraak bij ons te plannen! Vinden we leuk en gezellig. Voor telefoontjes waarvoor het restaurant te luidruchtig is, kun je altijd nog even een rustig plekje in de gang of (check het even met ons!) een lege ruimte zoeken. Mocht het te vol worden met werkende mensen waardoor er geen plek is voor buurtbewoners om koffie te drinken, dan zullen we je vragen ergens anders verder te werken, en je eventueel even de flexplekken laten zien. Als flexwerkers bij elkaar aan tafel schuiven moedigen we ook aan! 🙂

Informatie & Boekingen

Wil je een zaal reserveren of doorspreken wat de mogelijkheden zijn? Mail dan je gegevens en wensen naar post@wijkcentrumwaterkracht.nl. Hoe meer informatie we ontvangen, hoe makkelijker we een prijsopgave kunnen doen.

Woon je in de wijk en wil je een activiteit voor de buurt organiseren, maar je weet nog niet zo goed hoe, of je hebt niet genoeg budget om een zaal te huren? Laat het ons weten, dan denken we gewoon even met je mee en bekijken we wat wél haalbaar is. Ook brengen we je graag in contact met onze partners die jouw activiteit financieel zouden kunnen ondersteunen.

Algemene voorwaarden

Op onze zaalhuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Die zijn hier te downloaden en bekijken > Algemene voorwaarden zaalhuur.

Zutphense fondsen

Wil je iets bij Waterkracht organiseren maar zijn de kosten niet betaalbaar voor je? Dan brengen we je graag in contact met de Zutphense fondsen. Die horen graag meer over je idee! Als je wilt, ondersteunen we je bij een aanvraag.