Maakplaats

In Waterkracht bevindt zich een kleine Maakplaats. Een werkruimte waar we creatieve maakworkshops aanbieden en waar allerlei materialen en gereedschappen zijn om aan je eigen project te werken. Denk aan 3d printen, lino snedes maken, boetseren of pottenbakken, papierscheppen, en meer. Je kunt in de Maakplaats deelnemen aan workshops en – voor wie eenmaal een workshop heeft gevolgd – aan de Open Maakplaats.

  • Momenteel hebben we wekelijkse proefworkshops om kennis te maken met een bepaald materiaal of bepaalde techniek. Samen met anderen ga je aan de slag en kan je experimenteren. Bekijk het workshop programma hieronder, of download het programma in PDF.
  • Op dinsdagochtend (9:30-12:30u) en vrijdagmiddag (13:30-16:30u) is er Open Maakplaats. Heb je al eens een maakplaats workshop bij ons gevolgd en wil je graag aan je eigen project verder werken? Kom dan eens binnen bij de Open Maakplaats. Je betaalt een starttarief van 4 euro plus materiaalkosten (op basis van verbruik). Er is altijd een vrijwilliger aanwezig die je op weg kan helpen.

Wil je je aanmelden voor Proefworkshops of Open Maakplaats moment? Mail dan naar post@wijkcentrumwaterkracht.nl. Wil je zelf iets bijdragen aan de Maakplaats, laat het gerust weten!