Wijkcentrum

Is het een huiskamer? Is het een buurthuis? Is het een lunch room? Wijkcentrum Waterkracht is alles-in-1. Of je nou af en toe je buren wilt ontmoeten, een potje kaarten of sjoelen, een film kijken, even lunchen na je boodschappen, een spelletjesmiddag bijwonen, een bijeenkomst van je vereniging houden, of van een lekkere koffie met taart genieten. Het kan allemaal!

Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal te doen is in het wijkcentrum. Ben je actief op facebook of instagram? Dan vind je ons ook daar met dagelijkse updates. Mis je iets op deze website, laat het ons weten.

Enne, mis je iets in ons wijkcentrum, dan horen we natuurlijk helemaal graag van je! Wil je zelf iets organiseren? Of heb je ergens anders iets leuks gezien waarvan je je afvraagt of we dat hier ook op kunnen zetten? Of ben je op zoek naar een bepaalde activiteit die nog niet bij ons wordt aangeboden? Graag kijken we samen met jou wat we kunnen doen om als wijkcentrum precies dat te bieden waar jij behoefte aan hebt.