weekmenu 2-5 juli

Hiep hiep!! Waterkracht is jarig!! En dus ons Eetlokaal ook! Een jaar geleden openden we de keuken van het wijkrestaurant in Wijkcentrum Waterkracht. Dank aan alle enthousiaste gasten die we afgelopen jaar mochten ontvangen, en proost op een nieuw jaar voor nieuwe lekkere weekmenu’s! 

Ook deze week weer een lekker menu voor jullie in de aanbieding met taart toe ter gelegenheid van dit feestje! 

  • Mosterdsoepje
  • Goed gevulde pizza calzone
  • Frisse punt citroen merengue taart

Door te komen eten (en overdag koffie drinken, taartje eten, zaal huren) maak je het werk in Waterkracht mede mogelijk. Wil je op een andere manier nog een extra bijdrage leveren? Doneer dan een uitgesteld menu voor een tientje! Daar maak je een buurtbewoner blij mee, die het effe pittig heeft en een avondje weg van de stress kan gebruiken. En je maakt er ons team vrijwilligers blij mee, want hoe meer gasten, des te leuker en leerzamer het werk! Doneren kan bij de balie als je je eigen koffie of diner afrekent, maar kan ook super simpel via je telefoon met deze Tikkie:
https://tikkie.me/pay/1m3q0ainllfkcl96pbls