Weekmenu 11-12 & 18-19 dec

Nieuw weekmenu! Drie gangen voor €9. Restaurant opent 17:30u. Reserveer op tijd! We sluiten 2019 af met dit heerlijke weekmenu:

  • Old skool garnalencocktail
  • Wild zwijn rollade van bioslager JP Puurvlees met mandarijn-venkel salade, of voor de vega’s een heerlijke aubergine uit de oven met tahine saus en pijnboompitten, beide gerechten geserveerd met een puree van zoete aardappel.
  • Warme appel-cranberrie crumble

Heb jij je kerstbonus binnen maar bezit je al alles wat je hartje begeert? Of deel je graag een beetje van je rijkdom met een ander? Doneer dan voor €10 een uitgesteld menu! Zeker in deze maand en de eerste weken van het nieuwe jaar is dat heel welkom. Doneren mag ook gewoon via onze rekening!
NL34 RABO 0341 437212 op naam van Stichting Lokaal, o.v.v. ‘donatie uitgesteld menu’.

Is deze maand financieel pittig voor jou en je gezin, en krijg je buikpijn bij de gedachte aan kerst? Droog brood eten is niet nodig. Kom even bij ons eten! Kost niets. Andere gasten doneren regelmatig een menu voor een ander en hebben het liefst dat dit goed besteed wordt.. aan jou! Vind je het spannend? Hoeft ook niet. Je bent niet de enige. Ons team legt je graag in de watten.

[Foto: Lynda Balslev]