Eerste KaRacht uitzending B-FM vanuit Waterkracht

Afgelopen donderdag was Waterkracht niet alleen wijklokaal, eetlokaal en filmlokaal, maar ook opnamestudio voor de allereerste KaRACHT uitzending van B-FM radio.

Vrijwilligers Soheila en Ineke vertelden over het werk dat ze doen, en over het wijkrestaurant waarvoor de voorbereidingen werden getroffen. Ali Foinsiyo kwam aan het woord over de activiteiten voor jongeren uit de wijk die hij vanuit Waterkracht organiseert. Margreet Berend zette de plannen voor het Timmerdorp Zutphen (26-29 aug) uiteen en deed een oproep voor vrijwilligers om de kinderen te komen ondersteunen die week.

(Water)kwartiermaker Dorine werd door Karacht kwartiermaker Meike geïnterviewd over wat er nou eigenlijk allemaal gebeurt in het wijkcentrum en hoe de dingen in zijn werk gaan. Interview terugluisteren en -kijken kan via deze link of klik op een van de onderstaande afbeeldingen.