Waterkracht Moederdag Bingo 10 mei!

Na een eerste try out met een Paasbingo, gingen we op zondag 26 april los met de Grote Waterkracht Koningsdag Bingo, live gestreamd via facebook. Meteen meer dan honderd inschrijvingen! Dat smaakt naar meer.. Daarom organiseren we zondag 10 mei de Waterkracht Moederdag Bingo! Doe je mee?

Hoe werkt het?

Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

 • De bingo vindt plaats op zondag 10 Mei om 14:00u.
 • De hele bingo is online ‘bij te wonen’, dus je zit lekker veilig in je eigen woonkamer, maar toch samen met je buren in een gezellige bingo!
 • Om mee te doen heb je Facebook* nodig en volg je de Facebook pagina Waterkracht Bingo: https://www.facebook.com/waterkrachtbingo.
 • Je krijgt dan van Facebook een seintje zodra wij live gaan.
  Vanaf 13:50u gaan we zondag alvast live. Zo kun je op tijd testen of alles werkt.
 • We spelen 3 rondes. De 1e ronde spelen we voor de hoeken (dus degene die als eerste alle hoeken op zijn bingo kaart heeft aangekruist, wint de prijs). De 2e ronde spelen we voor twee horizontale rijen. De 3e ronde voor de volle kaart.
 • We gebruiken de Comments / Reacties onder de live video op facebook om met elkaar te praten. Daar laat je dus ook weten wanneer je bingo hebt. En ook gezellig: je kunt even naar elkaar zwaaien en hoi zeggen 🙂
 • Als je bingo hebt, moeten we controleren of dit klopt. Daarom hebben we je kaartnummer nodig. Dat staat helemaal links onderaan je bingo kaart. Soms hebben meerdere mensen tegelijk bingo. Zeker omdat de video een paar seconden achterloopt, hebben we soms al een nieuw balletje getrokken, en roept er nog iemand anders bingo. Daarom moet je ook laten weten bij welk nummer (welk balletje) je bingo hebt. Dan weten wij wie als eerste bingo had. Dus als je bingo hebt, schrijf je in de chat bijvoorbeeld ‘bingo bij nummer 48! kaartnummer 37’.
 • We leggen dit allemaal ook in de uitzending nog een keer rustig uit, en het gaat verder allemaal een beetje vanzelf. Dus ook als dit je eerste bingo ooit is, schrijf maar lekker in! Mocht je het nou toch iets te spannend vinden, kun je ook ervoor kiezen nog niet in te schrijven, maar wel mee te kijken naar de facebook live video. dan krijg je een beetje een idee hoe het werkt.

* We werken nog aan een bingo versie waar ook mensen aan kunnen deelnemen die géén Facebook hebben. Maar nu nog even alleen via Facebook dus..

Hoe koop je een kaartje?

 • Je mag met 1 kaartje per persoon deelnemen.
 • Deelname aan de bingo kost 2 euro. Dit hoef je pas over te maken als je je hebt ingeschreven. Dat kan via het formulier hieronder.
 • Om te betalen voor je ticket en om je bingo kaart te ontvangen hebben we je mobiele telefoonnummer nodig. Vul in het aanmeldformulier dus een écht telefoonnummer in, anders gaat er iets mis 😉
 • Wanneer je hebt aangemeld krijg je een ‘Tikkie’ toegestuurd via het mobiele telefoonnummer dat je in het aanmeldformulier opgeeft. Dat is een linkje waarmee je makkelijk kunt betalen. (We verzamelen de aanmeldingen 1x per dag en sturen dan de betaal links. Het kan dus even een dagje duren voordat je die link krijgt.)
 • Wij moeten natuurlijk controleren of iedereen betaald heeft. Als je je opgeeft met een Naam die anders is dan de naam op het bankrekeningnummer waarmee het kaartje wordt betaald, laat het in het formulier dan even weten. Anders snappen wij niet dat die betaling bij jouw naam hoort.
  Wanneer we je betaling hebben ontvangen, sturen we je via je mobiel een bingo kaart. (Ook dit doen we 1x per dag! Anders worden we gek 🙂

Aanmeldformulier