Workshops klei

In de Maakplaats in Waterkracht kan je aan de slag met je eigen project. Om je op weg te helpen organiseren we de komende tijd elke maand een proefmaand in bepaalde technieken. Afgelopen maanden waren we aan het borduren, houtbewerken en linosnijden. Komende maand staat er KLEI op het menu!

Deze vrijdag starten we we met een eenvoudig potje maken. We werken vooral met de hand, maar geven ook een demonstratie op de draaischijf, zodat iedereen die de komende weken meedoet hier ook even wat op kan proberen.

De workshops zijn wekelijks op vrijdagochtend tussen 10 en 12:00u. Je betaalt €2,50 per keer. Wil je daarna nog verder werken aan je eigen projecten, staat de maakplaats voor je open. Wil je meedoen? Geef je op via post@wijkcentrumwaterkracht.nl!

Tot vrijdag! 🤗

// De workshops zijn onderdeel van het project Kunstkracht dat Wijkcentrum Waterkracht uitvoert met de Muzehof en partners. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds, Cultuurfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. //