Maakplaats geopend!

Yes, Waterkracht heeft een Maakplaats! Afgelopen januari werd de maakplaats feestelijk geopend. We hebben een mooi programma aan maakworkshops om kennis te maken met de Maakplaats in het algemeen, en met nieuwe technieken zoals linosnijden, boetseren, vilten of zeefdrukken. Heb je al een keer deelgenomen aan een Maakplaats workshop, dan kun je ook gebruik maken van de Open Maakplaats.

Hoe alles werkt en wat het kost hebben we voor je op een rij gezet op de ‘Maakplaats’ pagina op deze website. Die bereik je via het menu, hier bovenaan op deze website. Bij Waterkracht is ook een papieren workshopprogramma te krijgen bij de balie.

Nieuwsgierig maar nog niet meteen inschrijven? Kom dan een keer op vrijdagochtend tussen 10 en 12:00u om het hoekje kijken als er een workshop gaande is.

Geef een reactie