Kerstkaarten 2021

De Kerstdagen staan voor de deur! Zeker nu we elkaar minder kunnen ontmoeten, is het fijn een ander te laten weten dat je aan hen denkt. Vanuit de maakplaats in Waterkracht ontwierpen en maakten we daarom een set mooie kerstkaarten. Met deze handgedrukte kerstkaarten heb je echt iets unieks om te sturen. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de maakplaats in Wijkcentrum Waterkracht. Je maakt dus niet alleen iemand blij met een kaartje, je steunt tegelijk ons werk!


Wat hebben we in de aanbieding?

 • We verkopen de kaarten in setjes van 10, met envelop, voor €12,50- In elk pakje zitten verschillende soorten kaarten in verschillende kleuren. (Op de foto een voorbeeld.)
 • Wil je in één keer klaar zijn en ook meteen postzegels erbij bestellen, dan doen we een velletje zegels erbij en betaal je €22,50,-.
 • Verstuur je zelf geen kerstkaarten dit jaar, maar vind je het wel een leuk initiatief? Dan kun je voor €12,50 ook een set van 5 kerstkaarten doneren voor een ander. Wij schenken de kaarten dan aan iemand in ons netwerk die het geld niet kan missen, maar wel graag een kaartje stuurt. We doen de postzegels erbij zodat er voor diegene geen extra kosten bij komen.

Hoe kan je bestellen en betalen?

 • Je kan bij Waterkracht aan de balie een set kopen en ter plekke afrekenen. Kun je als je wilt ook meteen een kopje koffie met een taartje erbij nemen! (:
  (Let op, vrijdag 10 dec zijn we maar open tot 13u! Verder maandag tm vrijdag 9-17u)
 • Maar je kunt je bestelling ook van tevoren plaatsen door het bedrag over te maken naar:
  Bankrekening: NL34 RABO 0341 4372 12
  Op naam van: Stichting Lokaal
 • Afhankelijk van welke set je wilt bestellen, vermeld je in de omschrijving eerst je achternaam en telefoonnummer, en dan een van de volgende opties:
  [aantal] set kaarten
  [aantal] set kaarten plus postzegel
  [aantal] set kaarten donatie
 • Je kunt meerdere sets bestellen. Een set voor jezelf én een set doneren kan ook. Dan maak je dus bijvoorbeeld €35 over met de omschrijving: “Jansen 06-12345678. 1 set kaarten plus postzegel. 1 set kaarten donatie.”
 • Wanneer je betaling op de bank binnen is, ontvang je een bericht op je 06 wanneer de kaarten voor je klaar liggen bij Wijkcentrum Waterkracht (Ruys de Beerenbrouckstraat 106) of bij Geweldig! in het St Elisabeth (Geweldigershoek 39). Mocht je in de buurt wonen, kunnen we eventueel nog overleggen of we je bestelling langs brengen.

Donaties welkom!

Ben je radicaal tegen kerstkaarten maar wil je toch ons werk steunen, dan is gewoon een donatie ook superfijn! Voor iedere donateur die een bedrag boven de 10 euro schenkt, hebben we een kleinigheidje klaar liggen bij Waterkracht: een ge3Dprint kerstlichtje uit de maakplaats. We hebben verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Zolang de voorraad strekt!